Tramadol 100 Mg For Sale Online Buy Generic Tramadol Uk Tramadol Buy Online Europe Tramadol Legal To Buy Tramadol Buy Uk

Egen Designade Triathlonkläder

Företaget Carvalho Custom är baserat I Portugal och är en av de ledande leverantörerna av klubb/team kläder till Irland, England och många andra länder i världen inklusive Sverige. Carvalho Custom:s mål är att leverera professionella triathlonkläder med bra kvalité till lågt pris. Det som de levererar till klubbar och team är till punkt och prickar detsamma som levereras till professionella atleter.

Egen Designad Klubbkläder

För närvarnade tillhandahåller vi anpassade triathlon kläder till många av de ledande klubbar och team som finns I Europa och våra priser är vanligtvis 30-40 % lägre än nordeuropeiska leverantörer. Detta beror på att vi levererar och tillverkar våra kläder direkt I Portugal och att vi inte använder oss av dyra distributionsnät.

Vi använder full sublimering utskrift och kan producera mer eller mindre av något motiv med de allra bästa tyger och material som finns på marknaden. Vid högsäsong (maj t o m juli) levererar vi våra kläder på mindre än 5 veckor från det att designen har godkänts.
Carvalho Custom är beredda att erbjuda en ekonomisk garanti på dessa leveranstider (2 % rabatt per missad dag för utsatt deadline).

För din design betalar du en engångskostnad på 150 euro (€). Du kan ha så många olika färger du vill i din design utan extra kostnad. Vi kan producera en design baserad på skisser eller kopierade befintliga konstruktioner. Carvalho Custom ber dig bara att skicka in den bästa uppsättningen på bilder du har.

Den minimala beställningen per klädesplagg är satt till 10 stycken (olika storlekar är naturligtvis möjligt).
Beställer du mindre än 5 stycken av ett plagg så betalar du 50 % extra.

Leveranskostnaderna ligger på låga 1 euro (€) per plagg för registrerad leverans inom 3 till 5 dagar. Vi debiterar dig den exakta kostnaden. Vi skickar gärna ut några prover så att du som kund får testa, känna och se produkten utan kostnad.

Priserna är exklusive moms (23 %). Om köparen (teamet, klubben, föreningen) är skatteregistrerat så kommer det inte att debiteras någon moms eftersom kläderna säljs som en exportvara från Portugal till Sverige.

Du kan kontakta oss på nicole@carvalhocustom.com eller så kan du kontakta Per Wangel U23 topp triathlet från Sverige som Carvalho Custom är stolta att sponsra. Per har lovat att svara på alla frågor du har kring Carvalho Custom eller om kläderna. Per Wangel når du lättast på perwangel322.@hotmail.com eller 070-182 92 45.

Comments (4)
Trackbacks/Pingbacks
  1. Clothing Blog
  2. Per Wangel custom triathlon kit - Carvalho Custom
  3. Carvalho Custom makes winner’s jersey for Swedish national triathlon champs - Carvalho Custom
  4. Swedish Tri Champs Winners’ Jerseys - Carvalho Custom

COPYRIGHT 2014 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.