OP MAAT GEMAAKTE FIETS- EN TRIATLONKLEDINGRECHTSTREEKS UIT PORTUGAL

Koop rechtstreeks op maat gemaakte fiets- en triatlonkleding van professionele kwaliteit aan een betaalbare prijs. Onze prijzen zijn doorgaans 30 tot 40% goedkoper dan de prijzen in Noord-Europa voor een hoogwaardige uitrusting van gelijkaardige kwaliteit als de onze. Neem contact met ons op voor meer informatie en om te ontdekken hoe goed onze kwaliteit echt is!

MEER INFORMATIE

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

We zullen u toevoegen aan de mailinglijst. Maak u geen zorgen, we zullen u geen spam versturen!

custom tri suits

OVER CARVALHO CUSTOM

Fernando Carvalho, de meest toonaangevende Portugese wielrenner tijdens eind jaren 80 en vroege jaren 90, besloot om samen te werken met Charlie Cutler, een Brit die in Portugal woont, om Carvalho Custom op te starten. Nu is Carvalho Custom een van Europa’s meest toonaangevende leveranciers van hoogwaardige op maat gemaakte fiets- en triatlonkleding.

Wij zijn een kleine onderneming en we houden onze prijzen laag door rechtstreeks vanuit Portugal te verkopen (zonder nationale verdelers te moeten betalen). Daarenboven geven wij geen geld uit aan de marketing en sponsoring van professionele teams – wij leggen ons uitsluitend toe op het maken van producten van de beste kwaliteit aan de best mogelijke prijs en proberen om de beste klantenservice te bieden. Wij verkopen voornamelijk aan Noord-Europa rechtstreeks uit Portugal, zodat een tussenpersoon overbodig en kopen uitrustingen van professionele kwaliteit aan eerlijke prijzen. Bijvoorbeeld ons op maat gemaakte truitje kost €39,80+BTW en onze triatlon outfit kost slechts €81,50+BTW.

Om te kunnen genieten van onze beste prijzen is een minimale bestelhoeveelheid van 10 stuks van een hoofdartikel nodig. Daarna geldt er geen minimale bestelhoeveelheid. U kunt dus bijvoorbeeld 10 fietstruitjes, 5 bibshorts en 3 trainingsjasjes bestellen. Wij bieden ook kortingen aan op basis van uw bestelling. Deze kortingen starten vanaf 5% voor bestellingen van €1,500 of meer tot 10% korting voor bestellingen van €5,000 of meer. Hier kunt u onze volledige prijslijst bekijken.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Neem contact met ons op voor meer informatie over uw bestelling of om proefexemplaren van onze producten te ontvangen.

FIETS- & TRIATLONKLEDINGTECHNOLOGIE

Onze belangrijkste focus is textieltechnologie en wij gebruiken alleen ‘s werelds meest toonaangevende stoffen om onze klanten een professionele kwaliteit te kunnen bieden. Deze omvatten bijvoorbeeld:

  • microvezel met koolstofdraad voor onze fietstruitjes voor een ongelofelijk lichte stof, maar ook een duurzame en comfortabele stof
  • waterafstotend lycra zodat triatlon outfits supersnel drogen
  • lycra ontworpen voor onze schouderpanden in onze racefit fietstruitjes om de aerodynamica te verbeteren
  • lasergesneden siliconen beengrippers om zomen te vermijden en om comfort te maximaliseren
custom_cycling_jersey

COMFORT, SNELHEID EN DUURZAAMHEID

De stofkeuzes draaien om comfort, snelheid en duurzaamheid – geen compromissen, gewoon de beste keuzes.

HOE BESTELLEN

Eerste offerte en proefexemplaren

Ons bestelformulier zal automatisch de korting en verzendingskosten berekenen. Hierdoor weet u precies hoeveel u moet betalen en wij sturen u met plezier gratis proefexemplaren als u akkoord gaat om deze binnen twee weken terug te sturen.

Bestelling

Bevestig de hoeveelheden en betaal een aanbetaling van 50%. Onze minimale bestelhoeveelheden zijn eenvoudig. Als u minstens 10 stuks van een hoofdartikel bestel (bijvoorbeeld een fietstruitje of een triatlon outfit), dan gelden er geen minimale bestelhoeveelheden voor andere artikelen.

Ontwerpen

Als u nog geen ontwerp in gedachten hebt, kunt u dit ook aan ons toevertrouwen – stuur ons een sketch, een link naar de uitrusting van een professioneel team of een algemene beschrijving en wij zullen werken aan uw ontwerp tot u tevreden bent. Met een eenmalige kost van €150 voor volledig op maat gemaakte ontwerpen en €90 voor gedeeltelijk op maat gemaakte ontwerpen.

Productie en verzending

Onze normale levertijd is 5 weken, maar vaak kunnen wij een bestelling sneller afwerken. Wij garanderen een tijdige levering – voor elke dag vertraging, zullen wij u 2% van uw bestelling terugbetalen. Wij hebben de laatste betaling nodig alvorens wij uw bestelling versturen.

MEER INFORMATIE

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Wij zullen u toevoegen aan de mailinglijst. Maak u geen zorgen, wij zullen u geen spam versturen!

 

COPYRIGHT 2014 FUEL THEMES. All RIGHTS RESERVED.